Presentatie Voorlopig Ontwerp de Tirrel

Op dinsdag 14 november is het Voorlopig Ontwerp van de Tirrel gepresenteerd en toegelicht. Een spannende avond waarop we voor het eerst konden zien hoe de Tirrel er ongeveer uit gaat zien. Ongeveer… want dit is een Voorlopig Ontwerp. Dat betekent dat nog niet alles vast staat. Maar, de grote lijnen staan!

De bijeenkomst vond plaats in De Twaalf Hoven. De gemeenteraad was expliciet voor de presentatie uitgenodigd, maar iedereen was welkom. De opkomst was zeer goed en divers. Martine Drijftholt, architect van TEAM 4, gaf een toelichting op het Voorlopig Ontwerp. Daarna was er de mogelijkheid om persoonlijk in gesprek te gaan met de betrokken architect en leden van de werkgroepen en vragen te stellen.

TEAM 4 Architecten is medio juli j.l. na een procedure geselecteerd als architect van de Tirrel. De afgelopen maanden hebben TEAM 4 en alle direct betrokkenen van de gemeente Winsum, zorginstelling De Hoven en beide betrokken scholen zeer intensief gewerkt aan het Voorlopig Ontwerp van de Tirrel.

Hier kunt u de presentatie inzien: Presentatie Voorlopig Ontwerp de Tirrel

Hieronder kunt u een impressie van de avond bekijken: