De Tirrel staat er nog niet, maar is in oprichting. De Twaalf Hoven, o.b.s. Tiggeldobbe, c.b.s. De Piramiden en de gemeente Het Hogeland realiseren samen dit unieke project. Daarnaast is er ruimte voor opvang van kinderen voor en na schooltijd en voor de opvang van de allerjongsten. Ook komt er ruimte voor de binnensporten in een nieuwe sporthal en voor activiteiten en faciliteiten voor de wijk. De Tirrel staat ook open voor andere partijen die zich willen aansluiten.

Het is voor de initiatiefnemers meer dan samen een gebouw of terrein delen. Het is op meerdere vlakken écht samen zijn; dus samenwerken, samenzijn en samenleven. Waarin elkaar ontmoeten voor iedereen centraal staat. De Tirrel is oorspronkelijk gestart als het project “Winsum 0-110 jaar”.

Waar gaan en staan we voor in dit project? Wat willen we uiteindelijk bereiken? En vanuit welke waarden willen we samen gaan werken? Klik op de blokken hieronder om meer te lezen over de visie, een visie die tot op de dag van vandaag sterk aanwezig is in alles wat rondom de Tirrel wordt bedacht en gerealiseerd.

Meer uitleg over de Tirrel:


Flyer

U kunt onze visie ook nalezen in een flyer. Download de folder hier.