De Tirrel heeft een mooie visie en hoge ambities. Dat dragen we graag uit en we denken dat we anderen wellicht kunnen inspireren. Ambities omzetten in realiteit kost ook geld. Denk aan aankleding van het gebouw. Aan het theater, het atelier, spelen, speeltoestellen, aan de inrichting en onderhoud door bewoners van de buitenruimten. Activiteiten die het ontmoeten tussen alle gebruikers stimuleren.

Daarom zijn de Vrienden van de Tirrel in oprichting. Een club van mensen die ons gedachtengoed steunt en deze uit mee uit wil dragen. En ook een club die helpt onze financiƫle positie te versterken om extra zaken te kunnen kopen of te finacieren om onze ambities nog beter waar te maken.
De Vrienden van de Tirrel zal een onafhankelijk groep mensen die wel gelieerd is aan alleen de Tirrel, maar niet verantwoording aflegt naar de VVE van de Tirrel of diens directeur.

Zodra deze stichting (met anbi-status) is opgericht zullen we u verder op de hoogte brengen en deze pagina bijwerken. Al vast meer weten? Mail naar info@detirrel.nl.