Tegoedbonnen voor koffie op burendag

Afgelopen zaterdag 22 september vond de landelijke burendag plaats. Wijkcomité Winsum Zuid-Oost organiseerde in samenwerking met De Twaalf Hoven en organisaties/ondernemers uit de wijk diverse activiteiten. De

De activiteiten vonden binnen in De Kapschuur plaats en buiten nabij de Beweegtuin naast De Twaalf Hoven. Zo was er een groene ruilbeurs, streekprodukten-proeverij en werden beweeg-workshops gegeven. De dag startte met een wijkontbijt.

Winsumer wethouder Marc Verschuren greep de Burendag aan om de toekomstige Tirrel onder de aandacht van de buurt te brengen. Onder het mom van “beter een goede buur dan een verre vriend” deelde hij tegoedbonnen uit voor een kop koffie te verzilveren bij het toekomstige grand cafe van de Tirrel. “Ontmoeting en verbinding zijn belangrijke speerpunten van de visie van de Tirrel. Hoewel het gebouw er nog niet staat, zoeken we nu al graag verbinding met de wijk, straks onze buren. Het is belangrijk dat we elkaar kennen en dat de wijk weet wat de Tirrel gaat worden. Hopelijk komen mensen uit de wijk straks ook naar de Tirrel toe voor sport, andere recreatieve activiteiten of gewoon een kop koffie in het grand cafe. Goed bewaren dus die tegoedbon voor die heerlijke kop koffie!”