Vrijwilligers gezocht voor Wijkteam Winsum Zuid Oost en Natuur- & Milieu-educatie

Wijkteam Winsum Zuid Oost is een belangrijke partner van de Tirrel. Voor diverse activiteiten zijn ze op zoek naar vrijwilligers die het wijkteam kunnen ondersteunen. Misschien is het iets voor jou?

 

Creatief vrijwilliger

Als creatief vrijwilliger help je bij het overbrengen/promoten van de alle informatie. Dit doe je voor het Wijkteam Winsum Zuid Oost en het Natuur- & Milieueducatie Project. Je schrijft vooral teksten voor onze persberichten, nieuwsbrieven en social media en je ontwerpt posters en flyers. Je regelt ook de plaatsing in bijvoorbeeld kranten, activiteitenladders, op websites en op social media in de gemeente Het Hogeland en omstreken. Dit alles doe je op een leuke, innovatieve en pakkende wijze. Je vindt het leuk om alle informatie up-to-date te houden.
Ben jij degene die ons kan helpen om onze communicatie te verbeteren en ons Wijkteam en Natuur- & Milieueducatie Project verder op de kaart te zetten? Dan willen we je heel graag spreken! Wil je meer informatie of toelichting over deze vrijwilligersklus, neem dan contact op met Tinus van der Weide, telefonisch via 0595 – 742 170. Je mag ook een mail sturen naar de Tirrel. Dan zorgen wij ervoor dat deze bij het Wijkteam komt.

Vrijwilliger Natuur- & Milieueducatie

Als Natuur- & Milieueducatie vrijwilliger help je bij onze projecten rondom natuur en milieu in het dorp Winsum. We zijn vooral op zoek naar vrijwilligers die leerkrachten kunnen begeleiden bij de buitenprogramma’s van de scholen in Winsum. We beschikken over leskisten die uitgevoerd kunnen worden op diverse natuurterreinen in en om Winsum.
Wat zoeken we? Je hebt allereerst interesse in natuur en milieu. Je enthousiasme wil je graag delen met kinderen, jongeren en volwassenen. Je hoeft geen expert te zijn! Je krijgt een korte en praktische cursus voor de basiskennis. Dat je enthousiast bent, is het allerbelangrijkste! Ben jij onze eigen Freek Vonk? Dan willen we graag met je in contact komen. Wil je meer informatie of toelichting over deze vrijwilligersklus, neem dan contact op met Jan Langelaar, telefonisch via 0595 – 444 004. Je mag ook een mail sturen naar de Tirrel. Dan zorgen wij ervoor dat deze bij het Wijkteam komt. Meer informatie over Natuur- & Milieueducatie Winsum vind je hier.