Verslag van het Tirrel-café op 27 februari

Na een lange tijd van voorbereiding, denken, praten, tekenen, uitwerken gaan we dit jaar echt beginnen met de bouw van de Tirrel. Op 27 februari was er een Tirrel-café waar iedereen die dat wilde zich kon laten bijpraten, vragen stellen en in gesprek kon gaan over de Tirrel.

Er is voorzichtig begonnen met kleine grondwerkzaamheden. De Twaalf Hoven heeft al een interne verhuizing erop zitten. Daarmee hebben ze ruimte gemaakt voor de sloop van een van de vleugels. Kortom, er gebeurt het een en ander! Bezoekers zijn bijgepraat over verschillende thema’s: planning, omgeving en flora en fauna, duurzaamheid en praktische zaken rondom de sloop en bouw, zoals grondafvoer en bouwverkeer.

Het was een succesvolle bijeenkomst met een kleine 100 bezoekers! Mooi om te ervaren dat de Tirrel al leeft en dat steeds meer gaat doen. Wij kunnen niet wachten tot de bouw gaat beginnen en fijn om te merken dat de bezoekers ook uitkijken naar dat moment.

In het Tirrel-café is een aantal borden met informatie gepresenteerd en een 3D-filmpje met een grove impressie van de onderwijsvleugel, zorgvleugel en sporthal. Deze informatie vindt u ook hieronder:

Bekijk hier de ruwe 3D impressie van de binnenzijde van de Tirrel: onderwijsvleugel, zorgvleugel en sporthal:

Over het Tirrel-café
Ons motto is ontmoeten, verbinden, verrijken. Waar kan dat nu beter dan in een knusse ruimte? In De Twaalf Hoven is daarom een begin gemaakt met een heus Tirrel-café. Een ruimte waar we elkaar kunnen ontmoeten, met elkaar kunnen praten, overleggen en waar altijd informatie over de Tirrel te vinden is. Binnenkort wordt het Tirrel-café helemaal aangepakt en in Tirrel-stijl ingericht.