Stem op de Tirrel! De Tirrel doet mee aan verkiezing VPRO Tegenlicht

De Tirrel is een van de projecten die door VPRO Tegenlicht is uitgekozen om deel te nemen aan een verkiezing over plattelands-pioniers. Onder het mom van Power to the platteland zoekt VPRO Tegenlicht projecten of initiatieven die zich inzetten voor de samenleving van de toekomst. Volgens VPRO Tegenlicht zijn wij vernieuwers en kunnen wij anderen inspireren met ons realiseerbare idee over de combinatie van zorg, onderwijs, de buurt, vrije tijd en sport.

Stem op ons
Naast de Tirrel zijn ook andere projecten uitgekozen. Het publiek kan stemmen op het beste idee. Wij vinden de Tirrel natuurlijk het mooiste en beste idee. Immers: de Tirrel gaat over de samenleving van morgen, we verbinden jong met oud en traditie met innovatie.

Al overtuigd van de Tirrel? Stem dan hier

VPRO Tegenlicht
VPRO Tegenlicht biedt de Tirrel hiermee landelijke bekendheid. Dat vinden we erg mooi. Want de Tirrel is uniek voor het platteland van Noord-Groningen. Ja, zelfs uniek in Nederland. De Tirrel verbindt en brengt de samenleving in één gebouw. Een gebouw waar kinderen zich ontwikkelen, kwetsbare ouderen wonen of revalideren en waar sport, cultuur en ontspanning elkaar ontmoeten. Nergens in Nederland wordt op eenzelfde wijze een gebouw neergezet dat veel verder gaat dan slechts de stenen. Het ligt voor ons voor de hand dat onze toekomstige generatie zich duurzaam verbindt met de ouderen. Die wisselwerking is waardevol en levert zoveel moois op! Deze samenleving in het klein kan tot voorbeeld zijn voor velen binnen en buiten Winsum.

Meer weten over deze campagne van VPRO Tegenlicht? Klik dan hier.