Bekijk de Tirrel in Virtual Reality!

Het is nog niet zover, maar uiteindelijk wordt de Tirrel gebouwd aan de Meeden in Winsum. Op dit moment werken we aan het definitief ontwerp. Het is best lastig om je voor te stellen hoe dit eruit gaat zien. Daarom hebben we de Tirrel in Virtual Reality beelden gemaakt. Vanuit meerdere gezichtspunten kan je zien hoe het er straks mogelijk uit ziet op het terrein van De Twaalf Hoven. Let op: De beelden zijn gemaakt op basis van het Voorlopig Ontwerp. Qua kleur en materiaalgebruik kan het nog wijzigen!

Klik hier om de Tirrel in Virtual Reality te bekijken. Lees ook even onderstaande aanwijzingen.

Ga naar op je computer, tablet of smartphone naar www.detirrel.nl/VR

Computer/Tablet
Klik op KAART voor de overzichtskaart. Aan de linkerzijde staan de verschillende standpunten die je kan kiezen om nader te bekijken. Linksonder kan je kiezen voor “huidige situatie” of “nieuwe situatie”.

Klik op TOUR voor een virtuele tour. Beweeg je tablet of muis om alles te bekijken. De verschillende blokjes zijn aanklikbaar. Dan verandert het beeld of zie je meer uitleg. Linksonder kan je kiezen voor “huidige situatie” of “nieuwe situatie”.

Smartphone
Klik op VR voor een VR-view. Doe dan je telefoon in een VR-bril. De verschillende blokjes zijn “aanklikbaar” door er met de “radar” naar te kijken. Vervolgens verandert het beeld of zie je meer uitleg. Kijk je naar onderen op de roze radar, dan kan je wisselen tussen “huidige situatie” of “nieuwe situatie”.