Kom naar het Tirrel-café op 27 februari

Na een lange tijd van voorbereiding, denken, praten, tekenen, uitwerken gaan we dit jaar echt beginnen met de bouw van de Tirrel. Wilt u weten hoe, wat, waar, wanneer? Kom dan naar het Tirrel-café. We praten u graag bij! Iedereen is van harte welkom.

Datum: donderdag 27 februari 2020
Tijd: u bent welkom tussen 17.00 – 20.00 uur
Locatie: Tirrel-café in De Twaalf Hoven, Meeden 1, Winsum

Er is voorzichtig begonnen met kleine grondwerkzaamheden. De Twaalf Hoven heeft al een interne verhuizing erop zitten. Daarmee hebben ze ruimte gemaakt voor de sloop van een van de vleugels. Kortom, er gebeurt het een en ander!

We praten u heel graag bij over alle facetten van de Tirrel voor zover die bekend zijn. Denkt u aan planning, omgeving en flora en fauna, duurzaamheid en praktische zaken rondom de sloop en bouw, zoals grondafvoer en bouwverkeer. En: u kunt virtueel door delen van het gebouw lopen en deze van binnen in 3D zien.

Bezoek het Tirrel-café
Ons motto is ontmoeten, verbinden, verrijken. Waar kan dat nu beter dan in een knusse ruimte? In De Twaalf Hoven is daarom een begin gemaakt met een heus Tirrel-café. Een ruimte waar we elkaar kunnen ontmoeten, met elkaar kunnen praten, overleggen en waar altijd informatie over de Tirrel te vinden is.

We zien u graag op 27 februari!